Our little cottage || Út a fantázia felé
Komornyik

Üdvözlöm. Ön most Lorie és Hiyono úrnő személyes házának ajtaján kopogtat. Úrnőim pillanatnyilag szabadok, kérem fáradjon beljebb. A hallban várakozhat, amíg a hölgyek megérkeznek. Óhajt esetleg egy csésze teát? Oh, hogy az a bizonyos történet érdekelné? Bizony ez egy hosszú mese, így mégis csak készítem azt a teát. Kérem, foglaljon helyet a karosszékben, és érezze otthon magát.

Úrnőimről bővebben:

   &   

 Belépés 

✔ Pince - Túléléshez szükséges infók
✔ Utópia szerep: Akiyama Imayoshi karakterlap
✔ Utópia: Új-Tokió főbb jellemzői, NJK karakterek
Yanagi Aito karakterlap (Utópia)
Arika Cox karakterlap (Utópia)
✔ Utópia 1. fejezet + novella
 
Kis házunk egy sarka

A történet jelentős szereplői
Helyszínek
Assassin of HeartsFigyelem:

Eseménynapló

♠1847. 11. 09. Robert és Helen születése
♠1868. 05. 01. Helen elsőbálja
♠1868. 05. - 06. Vendégség a Doyle birtokon
♠1868. 06. 02. Walter határidejének lejárta

 
Kuckónk privát szobája

A történet jelentős szereplői
Rising Star
Figyelem:

Eseménynapló

♣ 1991. 12. 24. Miya születése
♣ 1997. 05. 29. Kei születése
♣ 2015. 05. 15. Kei első fellépése
♣ 2016. 02. 14. Kei elrablása

♣ 2016. 05. 14. Miya testőrségének lejárta

 
Pince
 Kezdetek, és a túlélők listája
 Túléléshez szükséges információk
 Utópia A történet Figyelem: +

Fejezetek olvasása

1. fejezet - Beépülés
Soho Kyrinnia novella: Küldetés
♣ 2. fejezet - A vörös hercegnő
♣ 3. fejezet - Rabság
♣ 4. fejezet -
♣ 5. fejezet -

 

 
Faliújság
Kíváncsiak vagyunk mely történet nyerte el eddig tetszésetek a legjobban.
Ennek a folytatását várom a leginkább:

Assassin of Hearts
Rising Star
Utópia
Egyik sem, mert nem olvasok
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szomjas Ököl Kocsma
✦Két szerkesztő; Lorie és Hiyo

 
Citátum

"Nem szerettem az okos nőket, azokkal mindig csak a baj van."

- Robert Lyone
Assassin of Hearts

Még több idézet ... 

 
Zenedoboz

 
Szomszédaink

✦ Cset- és csereszabályzat 

 

 

  

képre vár: Fox, Lex, Liz, Denusa

 
Cottage history

Indulás: 2016. 02. 04-05. 00:00 óra
Téma: Zárt szerepjáték
Szerkesztők: Hiyo & Lorie
Design: Hiyo
Figyelem! Az oldalon előfordulhat +18-as tartalom. Egyes történetekben megtalálható a férfi x férfi szerelem, ez az adott írásoknál fel lesz tüntetve. Az oldalon található írások mind saját szerzésűek, kéretik ezt így is kezelni. Információszerzéshez segédlet használatakor a forrás a lap alján mindig feltüntetve!
>> Régebbi kinézetek <<

 
Civilek
Indulás: 2016-02-04
 

Utópia fejezetek
Utópia fejezetek : Soho Kyrinnia és Kudou Kaiji találkozás

Soho Kyrinnia és Kudou Kaiji találkozás

  2016.07.20. 14:21


Soho Kyrinnia Új-Tókió nyomornegyedében él, elég régóta ahhoz, hogy úgy ismerje a csatornákat, sikátorokat mint a saját tenyerét, de ez mellett nem csak a térkép, de az emberek személyazonossága is kristálytiszta a fejében. Rengeteg kapcsolattal rendelkezik, bár hosszú évekre volt szüksége, hogy elismerjék és kialakíthassa saját hálózatát. Ennek ellenére sosem vágyott saját bandára, ami az ő parancsait követi nagyobb ügyek esetén, amik szerencsére elég ritkák a nyomornegyedben. Mindenki a maga szakállára dolgozik, ami a különleges képességű embereknél egyenlő a fekete munkával, hiszen a társadalom kirekeszti, féli őket, ezért nem alkalmazzák a fajtájukat. Többnyire maga Kyrinnia is zsoldos küldetésekért kap fizettséget, amiből nem csak magát, de fogadott lányát is fent kell tartania; Jezebel Chevalier-t. A kislányt még kiskorában mentette meg Kyri a külterületen. A családját szörnyek támadták meg, mire odaért már menthetetlenek voltak. Szerencsére Jezebel nem sokra emlékszik, többek között családnevére sem, így a Chevalier-t ő maga választotta, amikor idősebb lett. Kyriannia sokat gondolkozott, hogy mi legyen az akkor még igazán kisgyerek Jezebel-el, de úgy döntött magához veszi. Akkor még nem volt olyan hírhedt, nem vadásztak annyiran rá, s úgy gondolta jobb életet tud biztosítani majd a gyereknek, mintha árvaházba kerülne, ami ebben az időben egyenlő volt a gyermektemetővel. Ahogy a kislány nőtt lassan a különleges képessége is felszínre került, így Kyri végleg biztos lehetett abban, hogy jó döntést hozott, és mindent megtesz, hogy megpróbálja megtanítani Jezebelt újdonsült erejének kordában tartására. Szeretné, hogy amennyire csak lehetséges ebben az őrült világban ő normális életet éljen, ne rettegjenek tőle az ereje miatt és ne kelljen azon a kiközösítésen végigmennie, mint neki.

"Jezebel Chevalier: - összerezzen a nő hangjára - ne-nem akartam, bocsánat! ne haragudj... ! - mióta a banda tagjai segítenek neki, sokat csitultak a telekinézis rohamai, de egy-egy erősebb érzelem még mindig ki tud váltani belőle váratlan dolgokat. sietős léptekben követi a nőt

Soho Kyrinnia: Nem haragszom kicsim. - mosolyog le a lányra, de arca feszült egészen addig amíg be nem érnek végre és a lépcsőn kaptatnak fel. Ebben a negyedben senki nem merné bántani Jezebelt, de sosem lehet elég óvatos. Nem akarja veszélybesodorni a kislányt. Sokáig gondolkodott rajta, hogy árvaházba adja, de ott még nyomorúságosabb sorsa lett volna, ráadásul azóta kiderült, hogy képessége is van, ezért sem hagyhatta magára. -"

 

Ez azonban elég nehéz feladat, mivel Jezebel épp kamaszkorát éli lassan, élvezi az erejét, így Kyrinnia csak annyit tehetett, hogy megkerülve a törvényt a nyomornegyedbeli orvosokkal végezteti el a havi vizsgálatokat, hogy a kislány ne kerülhessen bele a rendszerbe, ezáltal ne legyen élete végéig skillesként megbélyegezve. Azt reméli, ha Jez idősebb lesz belátja majd, hogy sokkal többre viheti az életben, ha eltitkolja képességeit és a hivatalos bélyeg nélkül senki sem fogja tudni, hogy ő valójában skilles,így normális felnőtt életet élhet majd. Az évek alatt egyre több munkát kellett vállalnia, hogy ellássa mindkettejüket és mellette szerette volna megadni a kislányka azt, amit csak megkíván, hisz lassan sajátjaként kezdte szeretni. Ennek következményeként vált egyre ismertebbé a neve és lassan már el nem követett bűnöket is rákentek, pedig a gyilkossághoz eddig nem fűlött a foga, hiába kereshetett volna azzal gyorsan sok pénzt. Váratlanul azonban feltűnik a színen egy ismeretlen férfi, aki újságírónak adja ki magát és megmenti Kyri életét, amikor ő egy betörőt üldözött. Nem volt szokatlan, az azonban igen, hogy poloskákat és kamerákat talált a betörő után és az idegen újságíró is minden áron az ő szívességét akarja kérni. Kyri eddig csak orgyilkosokkal találkozott, zsoldosokkal, más skillesekkel, akik a fejét akarták vagy a képessége vagy pénz miatt, de ez a helyzet, hogy valaki kémkedik utána új volt és féltette Jezebelt.

"Kudou Kaiji: azért a te ellenséged sem lennék... - utal arra, hogy mindent és mindenkit figyel, ha olyanja van xD - szórakoztass, míg nem történik valami.

Kudou Kenji: - Elvigyorodik, de szemét nem veszi le a jobb oldali monitorok sokaságáról. - Érdekel például a kis nőcink mellbősége? .."

A számára idegesítő újságíró valódi neve Kudou Kaiji, aki hivatásos katonaként szolgált testvérével együtt és célpontja Soho Kyrinnia volt, azonban első parancsuk az azonnali kiiktatás helyett a vezetőség meggondolta magát, amint tudomást szereztek az ismeretlen kislányról Jezebelről, akinek semmi nyoma a rendszerben, ráadásul még képességgel is rendelkezik. Kudou Kenji volt az, aki mind ezt kiderítette, hiszen testvérével ketten egy csapatban dolgoznak. Míg ő a szeme és füle, a főhadiszállásról irányít, addig bátyja Kaiji volt a vadász, a végrehajtó, a harcos. Ez első olyan küldetésük ahol be kell épülnie, hogy több információt szerezhessenek, de Kyrinnia eddigi tapasztalatai miatt iszonyúan gyanakvó a magát újságírónak kiadó férfival szemben, aki arra kéri vezesse körbe a nyomornegyedben és mutassa be a különleges képességű emberek életét.

"Soho Kyrianna: (...) Árulja el, hogy rázhatom le magát? - sóhajt és felhajtja a tömény alkoholt, majd nekilát fertőtleníteni a sebet. -

Kudou Kaiji: riporter vagyok, kedves, engem nem lehet lerázni ^^ (...)

Soho Kyrianna: Azt majd meglátjuk. - (...)"

A nő legszívesebben a betörővel foglalkozna, akit még mindig nem sikerült kézrekerítenie, de sehogyan sem tud megszabadulni Kaiji-tól, így belemegy, hogy követheti ha annyira akarja, azonban amikor Kyri a képességét használja nyíltan, a férfi meg sem rezdül és ez még nagyobb gyanút kelt a nőben, így agresszív vallatásba fogna, amikor bekerítik őket a rendőrök és kérdés nélkül tüzetnyitnak. Nem ritka jelenség ez sem a nyomornegyedben, a zsernyákok és skillesek kölcsönösen nem bírják egymást, ráadásul Kyri mint bandavezér elég hírhedt is. Mivel a smasszerek Kaijira is tüzelnek ez elaltatja Kyri gyanúját, hogy esetleg rendőr lenne, és közös erővel menekülnek meg a szorult helyzetből. A hirtelen támadást Kenji rendelte el, hiszen a térfigyelő kamerákon keresztül napi 24 órában nyomonköveti bátyját, s bár nem lehetnek folytonos kapcsolatban, így nem tudta előre értesíteni, ennek így kellett történnie ahhoz, hogy hiteles megdöbbenést tudjon mutatni Kaiji és elaltassa Kyri gyanúját.

"Kudou Kaiji: - pár óra múlva megkapják az új parancsot: a célszemélyek minden további nélküli megsemmisítése. összenéz az öccsével. valószínűleg korábban sosem volt akkora szükségük egymásra, mint lesz most..."

 

A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók