Our little cottage || Út a fantázia felé
Komornyik

Üdvözlöm. Ön most Lorie és Hiyono úrnő személyes házának ajtaján kopogtat. Úrnőim pillanatnyilag szabadok, kérem fáradjon beljebb. A hallban várakozhat, amíg a hölgyek megérkeznek. Óhajt esetleg egy csésze teát? Oh, hogy az a bizonyos történet érdekelné? Bizony ez egy hosszú mese, így mégis csak készítem azt a teát. Kérem, foglaljon helyet a karosszékben, és érezze otthon magát.

Úrnőimről bővebben:

   &   

 Belépés 

✔ Pince - Túléléshez szükséges infók
✔ Utópia szerep: Akiyama Imayoshi karakterlap
✔ Utópia: Új-Tokió főbb jellemzői, NJK karakterek
Yanagi Aito karakterlap (Utópia)
Arika Cox karakterlap (Utópia)
✔ Utópia 1. fejezet + novella
 
Kis házunk egy sarka

A történet jelentős szereplői
Helyszínek
Assassin of HeartsFigyelem:

Eseménynapló

♠1847. 11. 09. Robert és Helen születése
♠1868. 05. 01. Helen elsőbálja
♠1868. 05. - 06. Vendégség a Doyle birtokon
♠1868. 06. 02. Walter határidejének lejárta

 
Kuckónk privát szobája

A történet jelentős szereplői
Rising Star
Figyelem:

Eseménynapló

♣ 1991. 12. 24. Miya születése
♣ 1997. 05. 29. Kei születése
♣ 2015. 05. 15. Kei első fellépése
♣ 2016. 02. 14. Kei elrablása

♣ 2016. 05. 14. Miya testőrségének lejárta

 
Pince
 Kezdetek, és a túlélők listája
 Túléléshez szükséges információk
 Utópia A történet Figyelem: +

Fejezetek olvasása

1. fejezet - Beépülés
Soho Kyrinnia novella: Küldetés
♣ 2. fejezet - A vörös hercegnő
♣ 3. fejezet - Rabság
♣ 4. fejezet -
♣ 5. fejezet -

 

 
Faliújság
Kíváncsiak vagyunk mely történet nyerte el eddig tetszésetek a legjobban.
Ennek a folytatását várom a leginkább:

Assassin of Hearts
Rising Star
Utópia
Egyik sem, mert nem olvasok
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Szomjas Ököl Kocsma
✦Két szerkesztő; Lorie és Hiyo

 
Citátum

"Nem szerettem az okos nőket, azokkal mindig csak a baj van."

- Robert Lyone
Assassin of Hearts

Még több idézet ... 

 
Zenedoboz

 
Szomszédaink

✦ Cset- és csereszabályzat 

 

 

  

képre vár: Fox, Lex, Liz, Denusa

 
Cottage history

Indulás: 2016. 02. 04-05. 00:00 óra
Téma: Zárt szerepjáték
Szerkesztők: Hiyo & Lorie
Design: Hiyo
Figyelem! Az oldalon előfordulhat +18-as tartalom. Egyes történetekben megtalálható a férfi x férfi szerelem, ez az adott írásoknál fel lesz tüntetve. Az oldalon található írások mind saját szerzésűek, kéretik ezt így is kezelni. Információszerzéshez segédlet használatakor a forrás a lap alján mindig feltüntetve!
>> Régebbi kinézetek <<

 
Civilek
Indulás: 2016-02-04
 

Utópia

Utópia, a kezdetek


Időszámításunk után 3000 évvel, de főként a 4. világháború után az emberiség feladta az évek múlásának számolgatását. Egyetlen cél lebegett a szemük előtt: túlélés. A világháború teljesen élhetetlenné tette a bolygó 75%-át, valamint teljesen kipusztította az emberiség 60%-át. Akik életben maradtak azt kívánják bár meghaltak volna az atomrobbanások és mérgesgázok felhőjében, de helyette nyomorúságos körülmények között tengetik életüket a Fővárosokon belül, melyekből összesen 10 létezik az egész földön. Ezeket a városokat egy-egy nagyhatalmú ember irányítja, de a túlélés érdekében kénytelenek a békés együttélésre. Ennek érdekében a városok vezetői kötelesek fél évente összegyülni és ülést tartani, valamint teljeséggel kizárt, hogy egymás életére, hatalmára törjenek és ezzel újabb, ezúttal végzetes háborúba taszítva a földet és az emberiséget. A háború okozta fertőzés nem az egyetlen, ami nehezíti az újrakezdést és élhetést. Akadtak olyan emberek, akik nem voltak olyan szerencsések, s az atomrobbanások gőze, a mérgesgázok fellege megölje őket, helyette leolvasztotta csontjukról a bőrt, eldeformálta testüket, lelküket. Teljesen amorf teremtményekként mászkálnak a világban tovább terjesztve a halált és fertőzést. Míg ilyen lények járnak odakint az emberiségnek esélye sincs a terjeszkedésre, de talán a túlésére sem. A Fővárosokat ugyan falak veszik körül, melyek védik a bent lévőket a külvilág szörnyetegeitől, de élnek olyan emberek, kiknek elméjét nem fertőzte meg egyetlen méreg sem, mégis megváltoztak. Különleges képességek birtokába kerültek, melyek ésszel felfoghatatlanok, logikával megmagyarázhatatlanok, s melyek használata megrövidíti az életüket, a gyengébbeket pedig még haláluk előtt elnyeli a fertőzés, melyből a képességeik származnak, s elveszítve tudatukat ők maguk is agyatlan bolyognó szörnyeteggként végzik.

Ezen okból kifolyólag az egészséges emberek rettegnek a város falakon belül élő különleges képességekkel bíró emberektől, akiket megkülönböztetésképpen egyszerűen csak skilleseknek hívnak. A városok vezetőinek kötelessége nyílvántartani ezen skilleseket, havonta biztosítani számukra az orvosi vizsgálatot, hogy állapotukat figyelemmel kísérhessék. Ám ez mind csak egy idilli kép, a valóságban akadnak olyan vezetők, városok, orvosok, akik kísérleti lényként kezelik ezeket a különleges képességű embereket. Bezárva tartják őket, kínozva, kísérleteket végezve rajtuk. Ki azzal magyarázza, hogy gyógymódot keres, ki pedig egyszerűen csak a különleges képesség titkára akar rájönni, hogyan lehetne a fertőzés veszélye nélkül ilyen embereket gyártani. Bár a háború után az iszonytatos pusztítás során a modern technológia csak nem odaveszett, azok akik pénzzel - sok, sok pénzzel - rendelkeztek a háború előtt biztoságos helyen vészelhették át a történteket, így most ők uralják a világot, a városokat, ahol csak úgy lehet hatalmad, tekintélyed, életed, ha pénzt szerzel. A városok között szemmel láthatóan nagy különbségek húzódnak. Egyes városok ahol több orvos, tudós talált menedéket fejlettebb lehet a többinél, míg valamelyik a mezőgazdaság fejlesztésével látja el a világot élelemmel ezáltal virágzó kereskedő várossá fejlődve. Egyes városokban még megtalálhatóak az egekbe nyúló felhőkarcolók, vonatok és egyéb járművek továbbfejlesztett változata, míg másokban a látvány a középkorhoz hasonlít. A városok igencsak messze helyeszkednek el egymástól, így egy átlagos ember számára a költözés a külvilág szörnyetegei és a föld egyes részeinek láthatatlan fertőző felhői, gőzei miatt lehetetlen. A skilles emberek a kiközösítés végett lassan bandákba, szervezetekbe tömörültek a magány elől. Némelyik csoport ismertebb lett tettei álltal, mik lehetnek a társadalom számára hasznosak, mint védelem és szörnyvadászat, vagy károsak, mint lopás és gyilkosság. A városok vezetői közt is megoszlik az egyetértés a skilles emberek sorsa felől. Valaki reményt lát bennük, segítséget a túléléshez, valaki pedig újabb fenyegetést, esetleges szörnyetegeket, megint más valaki pedig kísérleti lényekként kezelné őket. Egy a biztos; ha hamarost nem tudnak megállapodásra jutni az végzetes széthúzáshoz vezethet és egy újabb háborúhoz, melyet a skilles emberek és a pénnzel, hadsereggel, modern technológiával rendelkező civilek fognak megvívni egy szörnyekkel teli, fertőzéstől beteg földön.

Túlélők listája

 Hiyo  Lorie
Név: Soho Kyrinnia
Életév: 25
Fertőzött: Igen
Skill: Teremtés
Bővebben >>
Név: Kudou Kaiji
Életév: 26 
Fertőzött: Nem
Skill: - 
Bővebben>>
Név: Kudou Kenji
Életév: 23 
Fertőzött: Nem
Skill:
Bővebben>>

Név: Jezebel Chevalier
Életév: 11 
Fertőzött: Igen
Skill: Telekinézis
Bővebben>>

Név: Akiyama Imayoshi
Életév: 27 
Fertőzött: Igen
Skill: -
Bővebben >>

Név: Haiiro Nezumi 
Életév: 15
Fertőzött: Igen
Skill: Öngyógyítás
Bővebben>>
Név: Arika Cox
Életév: ?
Fertőzött: Igen
Skill: -
Bővebben >>
Név: Yanagi Aito
Életév: 19 év
Fertőzött: Igen
Skill: Jövőbe látás
Bővebben >>
   

NJK

közösen használt karakterek

Név: Kurogane
Életév: 25
Fertőzött: Igen
Skill: Átok
Szerepkör: Szomjas Ököl banda tagja
Kapcsolatok: Kyri, Jez, Noah, Emily
Név: Noah
Életév: 27
Fertőzött: Igen
Skill: Látó
Szerepkör: Szomjas Ököl banda tagja
Kapcsolatok: Kyri, Jez, Kurogane, Emily
Név: Emily
Életév: 28
Fertőzött: Igen
Skill: Fekete özvegy
Szerepkör: Szomjas Ököl banda tagja
Kapcsolatok: Kyri, Jez, Kurogane, Noah
Név: Chuck
Életév: 59
Fertőzött: Nem
Skill: -
Szerepkör: XY bár tulaja
Kapcsolatok: törzsvendégei
   

 

 

Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok